Proizvodi

RAK

RAK - problem i rješenje

(dr. Johanna Budwig - 7 puta predložena za dobivanje Nobelove nagrade za medicinu) 

Knjiga dr. Johanne Budwig, svjetskog najznačajnijeg autoriteta za masnoće i masne kiseline te njihovu primjenu, objasnit će vam kakvu ulogu u organizmu imaju masne kiseline.

Otkrit će vam kako industrijski prerađena hrana negativno utječe na metabolizam čovjeka i resorpciju kisika svake pojedine ljudske stanice. 

Odavno su poznati uzroci raka (konzumacija rafiniranog šećera i hidrogeniziranih masnoća - trans masnih kiselina, otrovi u okolini, stres današnjice) i on se može izliječiti jedino povratkom na prirodnu prehranu, na tvari koje čovjek ne može sintetizirati u svom organizmu, na esencijalne masne kiseline i esencijalne amino kiseline.
Sve to nudi dr. Johanna Budwig putem uputa za prehranu i preporukama za najkvalitetnuju hranu koju pojedinac danas može naći na tržištu.

A ta uljno-proteinska prehrana bazirana je na fundamentalnom znanstvenom istraživanju koja su započeta 1936.g. kada je dr. Budwig doktorirala kemiju. Nakon II. svjetskog rata nastavila je istraživanja kada se pridružila dr. Kaufmanu u Njemačkom institutu za masnoće. Godine 1951. prva je na svijetu izumila način detekcije masnih kiselina u krvi - papirna kromatografija za masnoće.

Ispitujući krv oboljelih od raka shvatila je da je njihova krv deficitarna s esencijalnim masnim kiselinama - linolnom i linolenskom kiselinom. Izučavajući kako je najbolje čistiti organizam od loših tvari i kako mu dostaviti dobre tvari, osmislila je način kako da se tumorski pacijenti izliječe. Svojim je jednostavnim, prirodnim i jeftinim načinom izliječila na tisuće ljudi.

Sve o postavkama njenog izučavanja i načinu liječenja tumorskih bolesnika pročitajte u njenoj knjizi
"Rak - problem i rješenje"

Cijena: 79,20 kn

Povratak